Kokemuksia

”Miika otti minusta promokuvat markkinointi- ja nettisivukäyttööni. Kuvat ovat olleet laajasti esillä eri lehdissä ja olen niihin erittäin tyytyväinen. Miikan erityislaatuisuus on siinä, että hän saa kuvattavan tuntemaan kauniilta niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Miika on erittäin monipuolinen kuvaaja joka osaa ottaa kuvan hetkestä kuin hetkestä. Suosittelen vahvasti!”

 

– Inari Fernández

”Tarjouspyynnöstä saakka yhteydenpito oli erittäin vaivatonta. Oli helppoa nauttia hääpäivästä kun tiesi, että kuvista tulee priimaa. Tunnelman vangitsija, todellinen taituri ja mikä tärkeintä ihan huippu tyyppi.”

 

– Krista Kuulasmaa

”Miikan kuvattavana olemme saaneet kerta toisensa jälkeen perheestämme ihania muistoja tavalla, joita ei osattu edes odottaa. Pelisilmää löytyy perheen pienimpienkin onnistuneeseen kuvaukseen.”

– Sannamari Kyyhkynen

”Valokuvattavana oleminen jännittää aina, mutta samantien kun astuin Miikan studiolle, niin se haihtui pois. Hän on erittäin taitava, täsmällinen, luova ja hyvä ihmisten kanssa. Vahva suositus ja innolla odottelen jo seuraavaa kertaa. Iso kiitos!”
 
– Mikko Hokkanen
”Tuhannet kiitokset uskomattoman lumoavasta hääkuvistamme! Loit meille kuvaukseen tunnelman, jossa oli helppoa ja ihanaa antaa rakkautemme näkyä. Kiitos! <3”
 
– Varpu Rusila
”Miikan kans oli joustava sopia kuvausajat ja – paikat. Miikan seurassa syntyi leppoisa tunnelma, jossa oli helppo rentoutua kuvaushetkeen.”
 
– Aimo Arvola
”Käytän ammattivalokuvaajaa sekä yritykseni markkinointi materiaaleihin, some työskentelyyn että henkilökohtaisiin juttuihin! Kaikissa tapauksissa Miika on onnistunut yli odostusten, joten Miika on ollut luottokuvaajani jo 5 vuoden ajan!”
  
– Ansku Tervo
”Miika on todellinen ammattilainen. Harvoin kuvauksissa olo on yhtä rento ja tekeminen niin helppoa! Ja lopputulos aivan huikea kuten Miikalta tietää odottaa, suosittelen!” 
  
– Antti Eira

Valokuvia

Katso lisää

Raskauskuvat

Studiokuvat

Henkilökuvat